Lucrarea reprezintă un rețetar de produse de patiserie. Rețetele au fost selectate, perfectate și expuse în formă de fișe tehnologice. În culegere sunt incluse fișe tehnologice pentru un sortiment larg de plăcinte, pateuri, ...
SUPORT DE CURS: F.03.O.022 Statistica. Specialitatea: Programul de formare profesională CONTABILITATE
Profesor: POPOVICI Lia, profesor de discipline economice.
Prezentul suport de curs este un instrument de lucru pentru elevii din învățământul profesional tehnic, fiind conceput în așa fel, încât să le permită: orientarea în cunoașterea și aplicarea prin lecțiile practice, în ...
SUPORT DE CURS: F.03.O.011 Tehnicile de comunicare în unitățile de cazare. Specialitatea: Organizarea serviciilor în hoteluri și complexe turistice. Profesor: MOȚOC Natalia.
SUPORT DE CURS: F.06.O.012 Teoria economică. Specialitatea: 101510 TURISM. Specialitatea: 101310 Organizarea serviciilor în hoteluri și complexe turistice. Profesor: ENACHI Olga, profesoară de discipline economice.
SUPORT DE CURS: F.06.O.012 Teoria economică. Specialitatea: 101510 TURISM. Specialitatea: 101310 Organizarea serviciilor în hoteluri și complexe turistice. Profesor: ENACHI Olga, profesoară de discipline economice.