Please use this identifier to cite or link to this item:
https://irek.ase.md:443/xmlui/handle/123456789/4068
Title: | Caiet de sarcini pentru stagiul de practică P.02.O.028 Practica de iniţiere în specialitate |
Authors: | Sadovici, Oxana |
Keywords: | sortimentul mărfurilor comercializate calitatea mărfurilor comercializate cerințele de etichetare a produselor alimentare cerințele de etichetare a produselor nealimentare microbiologia igiena unităților comerciale identificarea și cerințele ambalajelor mărci |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | ASEM |
Abstract: | Stagiul de practică P.02.0.028 Practica de inițiere în specialitate pregătește viitorii specialiști a PFPT 0416.2 Comerț și activitate vamală să utilizeze cunoștințele obținute la unitățile de curs fundamentale și de specialitate în activitatea independentă în calitate de agent/agentă în servicii comerciale la întreprinderile de comerț angro și cu amănuntul, în organizațiile și întreprinderile cooperației de consum, în întreprinderile de producere a mărfurilor de consum și să le aplice în practică. Importanța și atractivitatea stagiului de practică constă în însușirea și dezvoltarea unor abilități profesionale aplicate, precum munca în echipă, șansa de a câștiga experiența profesională reală, obținerea unui loc de muncă permanent și integrarea elevului la condițiile reale, mereu în schimbare ale vieții. |
Description: | SADOVICI, Oxana. Caiet de sarcini pentru stagiul de practică P.02.O.028 Practica de iniţiere în specialitate: Programul de formare profesional tehnică: 0416.2 Comerţ şi activitate vamală: Calificarea: 0416.2.1 Agent/agentă în servicii comerciale. Chişinău: [S. n.], 2025 (SEP ASEM). 36 p. ISBN 978-9975-168-21-2 (PDF). |
URI: | https://irek.ase.md:443/xmlui/handle/123456789/4068 |
ISBN: | 978-9975-168-21-2 (PDF) |
Appears in Collections: | Comerț, Merceologie, Tehnologie. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ASEM_Sadovici_Caiet de sarcini comert st pract 2025.pdf | 1.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.