Please use this identifier to cite or link to this item: https://irek.ase.md:443/xmlui/handle/123456789/513
Title: Managementul calității totale-factor de sporire al performanțelor în domeniul producerii materialelor de finisare. Autoreferatul tezei de doctor.
Authors: Cernavca, Olesea
Keywords: calitate
managementul calității
TQM
materiale de finisare
vopsele ecologice
vopsele
lacuri
certificare
GOST
Issue Date: 2018
Abstract: ADNOTARE: Cernavca Olesea, „Managementul calității totale-factor de sporire al performanțelor în domeniul producerii materialelor de finisare”. STRUCTURA TEZEI: introducere, trei capitole, concluzii generale și recomandări, bibliografie din 329 de referințe, 47 de anexe, 148 de pagini de text de bază, 79 de figuri, 51 de tabele și 15 formule. NUMARUL DE PUBLICAȚII LA TEMA TEZEI: rezultatele obținute sunt publicate în 12 lucrări științifice. DOMENIUL DE STUDIU: Specialitatea 521.03 Economie și Management în domeniul de activitate. SCOPUL CERCETĂRII constă în aprofundarea și dezvoltarea preceptelor teoretice și aplicative din domeniul managementului calității totale și determinarea interdependențelor între elementele TQM și performanțele companiilor producătoare și/sau de comerț ale materialelor de finisare, prin intermediul unui model econometric. C.Z.U.347.73(473)(043)
Description: Autoreferatul tezei de doctor. ”Managementul calității totale-factor de sporire al performanțelor în domeniul producerii materialelor de finisare” .Specialitatea: 521.03 Economie și management în domeniul de activitate . 5. Științe sociale și economice . Conducător științific: Țurcanu Gheorghe, dr., conf.univ.
URI: http://irek.ase.md:80/xmlui/handle/123456789/513
Appears in Collections:5. Stiinte sociale si economice

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cernavca Olesea autoreferat rom.pdf997.12 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.