Please use this identifier to cite or link to this item: https://irek.ase.md:443/xmlui/handle/123456789/2886
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSlănină, Adela
dc.date.accessioned2023-12-01T09:16:46Z
dc.date.available2023-12-01T09:16:46Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.isbn978-9975-167-07-9
dc.identifier.urihttps://irek.ase.md:443/xmlui/handle/123456789/2886
dc.descriptionSLĂNINĂ, Adela. Rețetar pentru produse de patiserie și cofetărie : la unitatea de curs S.07.O.022 Tehnologia produselor de patiserie și cofetărie. Academia de Studii Economice din Moldova, Colegiul Național de Comerț al ASEM, Catedra "Comerț, Merceologie, Tehnologie". Chişinău : SEP ASEM, 2023. 123 p. ISBN 978-9975-167-07-9.en_US
dc.description.abstractLucrarea reprezintă un rețetar de produse de patiserie. Rețetele au fost selectate, perfectate și expuse în formă de fișe tehnologice. În culegere sunt incluse fișe tehnologice pentru un sortiment larg de plăcinte, pateuri, cozonaci, rulade etc. Pentru prepararea acestora sunt utilizate diverse aluaturi (aluat dospit, fraged, foitaj, opărit, foi de plăcintă), umpluturi și creme. Rețetarul pentru lucrări de laborator este recomandat elevilor anului IV de studii, la unitatea de curs „Tehnologia produselor de patiserie și cofetărie”, programul de formare profesional tehnică Tehnologia alimentației publice. Această lucrare poate fi utilizată de un cerc larg de cititori: profesori, specialiști din domeniul alimentației publice, gospodine.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherASEMen_US
dc.subjectrețetaren_US
dc.subjectproduse de patiserieen_US
dc.subjecttehnologia alimentației publiceen_US
dc.subjecttehnologia produseloren_US
dc.titleRețetar pentru produse de patiserie și cofetărie: la unitatea de curs S.07.O.022 Tehnologia produselor de patiserie și cofetărieen_US
dc.typeBooken_US
Appears in Collections:Comerț, Merceologie, Tehnologie.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SLANINA Adela CNC Retetar.pdf8.94 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.