Please use this identifier to cite or link to this item: https://irek.ase.md:443/xmlui/handle/123456789/2867
Title: Dezvoltarea managementului sinergiei în strategia companiilor de consultanță. Rezumatul tezei de doctor în științe economice
Authors: Radov, Mariana
Keywords: managementul sinergiei
managementul strategic
practici de sinergie
contribuție la dezvoltarea ramurii
consultanță în afaceri și management
colaborare
Issue Date: 2023
Abstract: REPERE CONCEPTUALE ALE CERCETĂRII: Actualitatea și importanța temei abordate. În Republica Moldova, unde predomină individualismul în rândul actorilor economici, colaborarea și sinergia reprezintă imperativul-cheie pentru sustenabilitatea economică și atractivitatea investițională. Sinergia reprezintă un concept prin care se pot obține mai multe decât prin concentrarea doar pe activitatea proprie, iar în ramura consultanței, aceasta permite obținerea unor rezultate mai bune prin colaborarea între mai multe companii în proiecte complexe, contribuind astfel la dezvoltarea mediului de afaceri și susținând, în special, business-ul mic și mijlociu în țară. Pentru a maximiza sinergia, este esențială o gestiune și monitorizare eficientă.
Description: Rezumatul tezei de doctor în științe economice. Domeniu de studiu: 521.03 – ECONOMIE ŞI MANAGEMENT ÎN DOMENIU DE ACTIVITATE. Conducător științific: COTELNIC Ala, doctor habilitat în științe economice, profesor universitar.
URI: https://irek.ase.md:443/xmlui/handle/123456789/2867
Appears in Collections:5. Stiinte sociale si economice

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Radov M_RezumatTezadedoctor.pdf1.82 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.