Please use this identifier to cite or link to this item: https://irek.ase.md:443/xmlui/handle/123456789/2095
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTemciuc, Oxana-
dc.date.accessioned2022-05-16T07:43:54Z-
dc.date.available2022-05-16T07:43:54Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://irek.ase.md:443/xmlui/handle/123456789/2095-
dc.descriptionCaiet de sarcini pentru stagiul de practică P.02.O.036 Practica de iniţiere în specialitate. Specialitatea 72120 „Tehnologia alimentației publice”. Profesor: TEMCIUC Oxana, profesoară de discipline tehnologice, la catedra "Comerț, Merceologie, Tehnologie", Colegiul Național de Comerț al ASEM.en_US
dc.description.abstractPractica de iniţiere în specialitate se efectuează în conformitate cu planul de studii la specialitatea 72120 „ Tehnologia alimentației publice” şi prezintă o formă specială de pregătire profesională a elevilor, de aprofundare a cunoştinţelor lor teoretice şi aplicare a acestora în practică. SARCINILE PRACTICII: Consolidarea, aprofundarea şi extinderea cunoştinţelor teoretice şi practice, obţinute de către elevi în procesul de instruire la colegiu în baza studierii disciplinelor de specialitate şi a competenţelor profesionale obţinute în urma activităţii la întreprinderile de alimentaţie publică.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectCaiet de sarcinien_US
dc.subjecttehnologia alimentației publiceen_US
dc.subjectpractica de iniţiere în specialitateen_US
dc.titleCaiet de sarcini pentru stagiul de practică. Specialitatea „Tehnologia alimentației publice”.en_US
dc.typeBooken_US
Appears in Collections:Comerț, Merceologie, Tehnologie.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
CAIET DE SARCINI TAP de initiere in specialitate.pdf2.23 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.