Please use this identifier to cite or link to this item: https://irek.ase.md:443/xmlui/handle/123456789/2012
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBaieșu, Marina-
dc.date.accessioned2022-05-03T13:13:12Z-
dc.date.available2022-05-03T13:13:12Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.isbn978-9975-155-64-9-
dc.identifier.urihttps://irek.ase.md:443/xmlui/handle/123456789/2012-
dc.descriptionBAIEȘU, Marina. The importance of professional integration of new employees in the workplace. In: 30 years of economic reforms in the Republic of Moldova: economic progress via innovation and competitiveness [online]: The International Scientific Conference dedicated to the 30th Anniversary of the establishment of the Academy of Economic Studies of Moldova, September 24th-25th, 2021, Chisinau. Chișinău: ASEM, 2022, vol. 2, pp. 241-248. ISBN 978-9975-155-64-9.en_US
dc.description.abstractAngajații de azi, în special generațiile tinere sunt extrem de sensibile, iar lipsa unui proces de integrare poate genera cu ușurință demotivare și pierderea interesului. Acestea pot duce la plecare din companie, ceea ce generează costuri nedorite. Iată de ce, una din cerințele esențiale ale managementului resurselor umane este integrarea profesională la locul de muncă a noilor angajați. În funcție de modul cum sunt integrați în muncă noii angajați se poate asigura succesul în obținerea unor rezultate corespunzătoare în activitatea organizației. DOI: https://doi.org/10.53486/9789975155649.36; CZU: 005.951+005.962:005.572; JEL: M 12, M 51, J 23, J 62, J 63en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherASEMen_US
dc.subjectintegrareaen_US
dc.subjectperformanțăen_US
dc.subjectmentoren_US
dc.subjectdezvoltareen_US
dc.titleThe importance of professional integration of new employees in the workplaceen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:2.Articole

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BAIEȘU Marina_Conf_September 24th-25th_ 2021_Vol_2.pdf814.52 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.