Please use this identifier to cite or link to this item: https://irek.ase.md:443/xmlui/handle/123456789/154
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorCiobu, Stela-
dc.contributor.authorMunteanu, Olga-
dc.date.accessioned2016-09-06T07:52:18Z-
dc.date.available2016-09-06T07:52:18Z-
dc.date.issued2016-06-
dc.identifier.issn1810-9136-
dc.identifier.urihttp://irek.ase.md:80/xmlui/handle/123456789/154-
dc.descriptionPublicat în: Economica : Revistă ştiinţifico-didactică / Academia de Studii Economice a Moldovei ; redactor şef: Grigore Belostecinic. - Chişinău : ASEM, 2016. № 2. - P.60-80. - Bibliogr.: p. 80 - Categoria B ISSN 1810-9136en_US
dc.description.abstractNumărul băncilor din Republica Moldova, care se confruntă cu probleme (pe lângă cele trei bănci care au falimentat) a crescut, iar propunerile şi apelurile acestora către populaţie, de a-şi depozita sursele financiare în bănci, sunt privite cu suspiciune. Important este faptul că nu întreg sectorul bancar din republică este în situație de instabilitate, unele bănci, înregistrează rezultate pozitive, au o poziție competitivă forte pe piață. Deși, clienții și-au pierdut încrederea și devotamentul. Reputația defavorabilă care s-a creat în jurul sectorului bancar trebuie îmbunătățită prin implementarea unor politici și strategii noi orientate spre satisfacerea clienților. Misiunea principală a băncii este de a face oamenii să creadă în puterea acesteia. JEL: G21, G210, G290.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherEditura ASEM-
dc.subjectbăncien_US
dc.subjectfalimente bancareen_US
dc.subjectcredibilitatea bănciien_US
dc.subjectstabilitatea sectorului bancaren_US
dc.subjectprofilul clientului bancaren_US
dc.titleGradul de credibilitate și încredere al clienților în sectorul bancar al Republicii Moldova în condițiile falimentelor bancareen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:2.Articole

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ec_2016_2_CiobuS_MunteanuO.pdf665.75 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.