DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Browsing by Author Tabunșcic, Olga
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2019-12 | Analiza situaţiei economice a sectorului de alimentaţie publică | Tabunșcic, Olga |
2020 | Asigurarea competitivităţii întreprinderilor din alimentația publică (cazul Republica Moldova). Rezumatul tezei de doctor în științe economice. | Tabunșcic, Olga |
2020 | Asigurarea competitivităţii întreprinderilor din alimentația publică (cazul Republica Moldova). Teză de doctor în științe economice. | Tabunșcic, Olga |
2020 | Ensuring the competitiveness of the public catering enterprises (case of the Republic of Moldova). Thesis summary of the doctor in economics | Tabunșcic, Olga |
2020 | Health benefits of topinambur (Helianthus Tuberosus L.) on health | Gîncu, Ecaterina; Tabunșcic, Olga; Chirsanova, Aurica |
2018-09 | Inovaţia – mijloc de sporire a competitivităţii întreprinderilor din industria ospitalităţii | Tabunșcic, Olga; Grosu, Carolina |
2022-09 | Research on the development of recipes for noodles from non breadable chickpea flour for people with gluten intolerance | Tabunșcic, Olga; Calmâș, Valentina; Fedorciucova, Svetlana |
2021-03 | Researches in regards of the ”Alpha” generation nutrition | Tabunșcic, Olga; Calmîș, Valentina; Fedorciucova, Svetlana |